torsdag 19 mars 2009

För allt det som varit!

Fan va allt känns jobbigt ibland. Allt känns så jävla hemskt.
Jag tror jag vet vad jag vill med mitt liv men jag vet fan inte hur jag ska ta mig dit.
Varför tänker man på vänskap man haft när det ändå är försent?
Varför försvinner inte känslorna och tankarna?
Varför får jag inte bort tankarna hur mycket jag än försöker tvinga mig själv att sluta tänka.
Allt tänkande får en bara att ångra saker man gjort och mår dåligt!!!
Blääääääää!

5 kommentarer:

  1. Vart vill du ? Jag e nyfiken, kanske kan hjälpa med tips på hur du kan ta dig dit.

    SvaraRadera
  2. jag violl bli make up artist.. men det kostar hur mkt som helst och jag vet inte vilken skola som är tillräkligt bra för att sen få jobb =/

    SvaraRadera
  3. Jag vet att jag borde ha sagt något tidigare, det var väldigt dumt gjort att inte göra det. Jag kan inte säga varför jag inte gjorde det, det var helt enkelt en väldigt förvirrad tid i livet men det tänker jag inte skylla på heller. Jag gjorde fel helt enkelt och det står jag för och ber om ursäkt för.
    Varför skulle det vara försent för oss nu? Jag anser inte att det är försent, beror ju helt enkelt på vilka val man gör.
    Vore kul om du/ni kunde komma ner hit i sommar iaf, är en helt underbar stad.

    För att bli Make Up Artist (vilket verkligen skulle passa dig) så får du väl helt enkelt ta ett studielån, det är inte det roligaste kanske, men det lär vara värt det. Tror du skulle lyckas väldigt bra som det.

    SvaraRadera
  4. Alla utbildningar är dyra, själv har jag en studieskuld på 180 000 ungefär och det är inga roliga siffror när man ser dem sådär. Men tänk när man har ett jobb sen, då har man råd att betala av och man får jobba med det man tycker om. Jag skulle helt klart leta upp någon bra skola (kan hjälpa om du vill) och satsa på de! Hur kul är det att gå arbetslös i flera år liksom? I dagens läge behöver man nästan utbildning för att få ett bra jobb.

    SvaraRadera
  5. Angelica. Ja alla har sagt att det är värt det att ta lån till den kursen :) Har hittat massor av skolor men ingen aning om nån av dom är bra. Nej arbetslöshet är väldigt tråkigt och ju längre jag väntar ju svårare blir det ju tråkigt nog. Sen med lån och sånt där förstår jag faktist ingenting =/

    SvaraRadera